Новини Компанії

Вуличне освітлення від професіоналів

Вуличне освітлення від професіоналів

Освітлення вулиць: світлодіод на варті особистої та екологічної безпеки

Транспортна розв’язка – ключовий фактор розвитку певної місцевості. Від неї залежать бізнес, охорона здоров’я та всі ключові сфери життя суспільства. Вона включає не тільки дорожнє покриття, але і всю прилеглу інфраструктуру. Одним із визначальних моментів є освітлення, яке покликане створити високий рівень безпеки доріг та міських вулиць. До свого сучасного вигляду воно пройшло довгий і складний шлях.

Вогник захисту та допомоги

Задовго до появи штучних джерел світла безпосередньо на вулиці люди навчилися користуватися ними всередині приміщень. Вікно з ледь помітним вогником лампи було знаком для мандрівників, що попереду їх може чекати притулок і відпочинок від довгої виснажливої дороги.

Освітлення стало з’являтися на вулицях у 16 столітті у вигляді масляних ліхтарів. Далі за короткий термін воно змінило кілька джерел: лампи розжарювання, натрієві низького тиску, високого тиску. А в 21 столітті з’являються світлодіоди, які буквально перевертають світ вуличного освітлення з ніг на голову, і після 2000-х років набувають неймовірної популярності. Усе завдяки їх властивостям: компактність, яскравість, економність, універсальність.

Коли на ринку є безліч пропозицій, то конкуренція набуває особливих масштабів і вже не будується лише на ціні. У випадку зі світлодіодами, основна перевага полягає в їхній енергоефективності. Їхня установка не тільки забезпечує прекрасне освітлення територій, а й економить бюджету витрати на оплату електричної енергії та обслуговування.

Внесок компанії у міське освітлення

Сьогодні вуличне світло не обмежується параметрами ефективності та економічності. Воно стало частиною дизайну та архітектури, тому має відповідати низці додаткових вимог:

  • гармонійно доповнювати краєвид;
  • створювати безпечний простір;
  • не створювати проблем зі сприйняттям території та навколишніх об’єктів;
  • бути екологічним та безпечним у використанні.

Компанія Iterna розуміє важливість міських ліхтарів, врахувала всі вимоги та створює лінійки світильників з особливими характеристиками, що дозволяють їх використовувати як джерело світла для вуличних ліхтарів.

Значення освітлення вулиць складно переоцінити, адже від нього залежить все життя міста, його швидкість та можливості. Світлодіод – це величезні перспективи в майбутньому, які не викликають жодних сумнівів. Тому Iterna робить все можливе, щоб досягати нових висот у цій галузі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *