Новини Компанії

Ретро гірлянди на замовлення від виробника

Ретро гірлянди на замовлення від виробника

Ретро гірлянди на замовлення і готові набори від виробника

Компанія Ітерна виготовляє на власних потужностях ретро гірлянди будь-яких розмірів НА ЗАМОВЛЕННЯ, а також готові набори на 10 ламп та на 20 ламп. Наші гірлянди створюють святкову атмосферу, ідеально підходять для декоративного освітлення прибудинкової території, фасадів, альтанок, ресторанів, кафе та літніх терас.

Така гірлянда являє собою кабель з патронами під лампи G45 та цоколем Е27 (лампи не входять в комплект). Для підключення до мережі гірлянда оснащена проводом з вилкою. Конструкція відрізняється підвищеними показниками волого-, пилозахисту IP44, додатковою ізоляцією, різноманітністю форм, кольорів, розмірів. Декоративна ілюмінація здатна працювати при низьких температурах до -25 ° С, в складних погодних умовах, легко протистоїть негативним зовнішнім впливам.

Переглянути всі лампи Е27 для гірлянд.

У ресторанах і кафе використовуються лампи Filament (Лампи Едісона) в стилі лофт.

Де купити купити вуличну гірлянду під лампу Е27

Придбати світлову ілюмінацію можна в нашому інтернет-магазині електротоварів просто в один клік – можна Замовити гірлянди тут

Ми працюємо понад 6 років на ринку електротехнічної продукції, маємо великий вибір оригінальної продукції від перевірених виробників з офіційною гарантією, сертифікатами відповідності та іншою документацією. Завдяки тому, що ми виробник, ми пропонуємо доступну ціну кожному без зайвих націнок. А для гуртових та постійних покупців передбачена індивідуальна знижка. Відправляємо товар по всій Україні через перевізників. Орієнтовний термін доставки 1-2 дні.

Щоб купити вуличну гірлянду під лампу Е27 потрібно залишити заявку на сайті або зв’язатися з менеджерами магазину за вказаними телефонами